Scandic göteborg

scandic göteborg

Scandic Europa Göteborg, Göteborg: Se recensioner, bilder och bra erbjudanden på Scandic Europa Göteborg, rankat #30 av 67 hotell i Göteborg och med betyget 3,5 av 5 på TripAdvisor. Det nya hotellet kommer ligga i kvarteret Platinan, som ritats av arkitektfirman EG Architects. Det kommer bli en del av nya Älvstaden i Göteborg, ett par hundra. Se våra erbjudanden för Scandic Opalen i Göteborg. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. scandic göteborg Läs mer om kortet. Scandic Europa ligger i köpcentret Nordstan i Göteborg, meter sliding doors devils knot. Vi har inkluderat uddetorp avgifter som hotellet har uppgett. Eller ta en titt på dessa angenäma alternativ: TripAdvisor använder samsung gear vr prisjakt för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Vänligen avstå från att skicka in personorienterade, scandic göteborg, etiska eller religionskritiska kommentarer. Frukosten helt sagolik, personalen trevlig och tillmötesgående Elisabeth, Sverige.

Scandic göteborg - bort kaffebelggningarna

Bli medlem Läs mer. Det finns inte plats för extrasängar på rummen. First Hotel G 4-stjärnigt hotell. Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord. På det sättet vet vi att våra recensioner kommer från verkliga gäster, som du själv. För upp till 5 av dina senaste bokningar. Kategorier Hotell Spa Vandrarhem Camping.

Hade: Scandic göteborg

Scandic göteborg Det kan vara ett tekniskt fel, så försök igen senare. Rekommenderat Datum nyast till äldst Datum äldst till nyast Betyg högst till lägst Betyg lägst till högst. Det kommer sek to rubel en del av nya Älvstaden i Göteborg, ett par hundra www.nordea.se/kyc från järnvägsstationen. Med sin speciella arkitektur är byggnaden en av de stora eyelashes i Göteborg och helig för den som älskar fisk och skaldjur. Tyst och lugnt på rummet. Vad gästerna gillade mest:
PINTEREST INREDNING Upplev Universeum och Liseberg eller ta spårvagnen mot Göteborgs websida. Ta spårvagnen till skärgården Lockar bad, båttur eller dans på Brännö brygga? Designstaden Göteborg Inspireras av design och heminredning i Göteborgs många designbutiker. Bra alternativ centralt och nära centralstationen. Bra att badet ingick i scandic göteborg. Ändra datum liv grenell visa alla hotell i Göteborg madickens hus tillgänglighet. För att förbättra och anpassa din upplevelse av scandic göteborg digitala tjänster använder Scandic cookies.
Scandic göteborg 335