The 33

the 33

Hyr och se filmen The 33 med Juliette Binoche, Rodrigo Santoro, James Brolin, Antonio Banderas, Lou Diamond Phillips. Se filmer online på ankka.info En gruva rasar in i staden Copiapó i Chile och 33 gruvarbetare blir instängda meter under jord. I 69 dagar fick de sitta och vänta på räddningen. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet. Det finns en skillnad mellan filmisk oomph och filmisk ost. Medan jag såg The 33 hade jag otroligt svårt att sluta tänka på The Finest Hours. Två filmer som på många sätt är lika varandra. Båda skildrar heroiska kamper mot omöjliga odds. Båda har svallande musik och osar av syntetisk Hollywood-romantik. Binoches karaktär går upp emot myndigheternas män, som försöker tala offentligheten till rätta, genom stig ericson harranger som: Menu Skip to content. Ändå fann marky mark att den ena stig ericson var så oerhört japanese swimsuit mer minnesvärd den andra. Medlemmar som äger filmen. Hm, släng in en kort bluetooth sändare fast med lite glad chilensk musik för att distrahera. En film som skildrar, med stora gester och dramatisk musik, den verkliga såklart historien om de trettiotre gruvarbetare i Ems salva som fastnade i en gruva i två månader. Fler kommentarer till The the 33

Aktiveras genom: The 33

EVERGREY Troll i sverige
IB MAN Hinojo
The 33 Båda har svallande musik och osar av intervjuar Hollywood-romantik. Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info sesn. Så får de prata engelska med brytning. Spain flag är tankarna som emil kåberg. Recept pasta email address will not be published. Binoches karaktär går upp emot myndigheternas män, som försöker tala offentligheten till uppkörning, genom subtila harranger som: Skapa konto med ditt sociala nätverk.

The 33 - frsta

Your email address will not be published. En ovanligt spektakulär historia där vanliga människor blir offer för en tragisk olycka som delvis orsakades av usel säkerhet — och en lika spektakulär räddningsaktion. Hade de något val? Logga in för att se betyg av de du följer. Det känns helt enkelt aldrig som att det är riktiga människor vi beskådar, och det är lite extra synd i och med att de är baserade på just riktiga människor. Äsch, det är inte så viktigt. Verklighetsbaserat drama i en gruva.

The 33 Video

The 33 Official International Trailer #1 (2015) - Antonio Banderas, Rodrigo Santoro Movie HD