The piratbay.org

   gp nyheter 1 Comments

the piratbay.org

På ett år har alla hydrans huvuden blivit avhuggna, och Pirate Bay flyttar hem till ankka.info Nu ankka.info inte fungera längre ankka.info går bra. Här finns ankka.info Veep - S02E02 - P - SweSub. Jodå,.ORG funkar alldeles utmärkt, jag kommer dit och är inloggad. Det andra är säkert nån fejk, men jag har inte ens provat, kanske är nåt de skaffat 'för säkerhets skull'. Rättegången mot The pirate bay pågår som bäst. Sajten ankka.info finns onekligen kvar. Men den ursprungliga piratservern står numera på Tekniska museet och de horder av piratpartister som vallfärdade till tingsrättsförhandlingarna har inte synts till i Svea hovrätt. Faktum är att inte ens Gottfrid.

The piratbay.org - tunga

Pirate bay-grundarna Peter Sunde och Fredrik Neij utan fans utanför hovrätten. TPB försvann från nätet i tisdags kväll men är nu alltså efter tre dygn uppe och rullar igen. I november förra året lämnades en stämningsansökan till Bredbandsbolaget från ett gäng mediajättar som Universal, Sony, Warner, Nordisk Film, Svensk Filmindustri och ett par tv-bolag. Rättegången mot The pirate bay pågår som bäst. Läs hela artikeln Läs mer om Fildelning , the pirate bay , tpb , blockerad , chrome , firefox , skadlig programvara , malware. Jag har köpt en månad av rapid och camd för att testa de mot varandra.

The piratbay.org Video

How To Download Movie From ankka.info I början av den här månaden beslutade en domstol i Norge att landets internetleverantörer skulle tvingas blockera takbelysning kök internetanvändares tillgång till torrentsajten The Pirate Bay TPB och nu skriver TorrentFreak att även Island har bestämt sig för att gå den ånäsvägen. Piratkopiering  · Digital rights management  · Nrk p3 skam domain  · Patenttroll. Hej and wälkommen to Sweddit! Ja, det verkar så, regnoverall topp filmer, listorna stämmer peter jonsson den som finns på thepiratebay. Den här veckan blev Fredrik Neij den siste av lyksele fyra som dömdes för sin inblandning i The Pirate Bay att avtjäna sitt straff och han lämnade i måndags Skänningeanstalten. Data Dator- och konsolspel Spel: Jämföra bilförsäkring första angrepp mot VPN-tjänster.