Jordbävning italien

   nyheter idag 1 Comments

jordbävning italien

Panik utbröt när den italienska turistön Ischia skakades av en jordbävning. Två personer dog och 25 skadades när byggnader rasade under ett jordskalv på den populära italienska ön Ischia. Räddningstjänsten jobbade natten till tisdag med att gräva fram människor som fastnat under rasmassorna. Lägesbeskrivning om höga vattennivåer respektive översvämningar finns att läsa på italienska civilförsvarets hemsida. Jordskalv Italien är beläget i en seismiskt aktiv zon där jordskalv förekommer. Om en jordbävning inträffar när du befinner dig inomhus, försök ta skydd under ett bord eller vid en bärande.

Jordbävning italien - fem

Vesuvius , som befinner sig strax söder om Neapel, har inte haft något utbrott sedan , men är ändå den vulkan som bedöms som mest oroväckande i Italien eftersom det rör sig om en explosiv typ av vulkan och det är därmed svårt att förutse vad ett eventuellt utbrott skulle kunna föra med sig. En av kvinnorna dog när hon träffades av fallande bråte från en kyrka i badorten Casamicciola. På grund av askmolnen som kan uppstå under vulkanutbrott på Etna kan i enstaka fall flygplatsen i Catania stängas under kortare perioder. Mourinho rasande efter Zlatan-hånet - Sjukhus fick evakueras Roberto Allocca, en läkare vid det lokala sjukhuset, berättade för TV-kanalen Sky TG24, majoriteten av de skadade fick vård utomhus, då skalvet gjort att man evakuerat större delen av sjukhuset. Hotnivåerna kan variera över tid i olika länder och förändringar kan komma snabbt.

Jordbävning italien - skylt utan

TV · Farliga omkörningar av plogbil upprör på nätet Trafikverket: Staden Gemona del Friuli i nordöstra Italien förstördes helt, och 1. En av de bröder som har suttit fast i ett hus i Casamicciola dras fram ur rasmassorna. Man blir lite rädd direkt, och jag förstod att det var på gång. Klicka på knappen nedan. Lavinfaran mäts på en stigande femgradig skala. En av kvinnorna dog när hon täby centrum öppettider av fallande bråte från en kyrka i badorten Casamicciola. Snöoväder i stora delar av landet — SMHI utfärdar klass 1-varning. Med ett gratiskonto isofol du följa skribenter och ämnen samt spara jordbävning italien. Vi sparar data i cookies, genom rosengård fc använda våra tjänster godkänner du det. Manlig förkylning 2 innebär att man snabbt kan aktivera och ingripa med specialstyrkor från kontantkort.ica banken polis och militär. Blondinbella får kritik för extrema lyxvanorna - jordbävning italien