Kaninungar

   svt nyheter app 1 Comments

kaninungar

Kaninungar är bland det mysigaste som finns men hur går det egentligen till när en kaninunge föds? Här på Teddytassens Kaningård får vi ofta vara med vid födslar eftersom vi kan beräkna ungefär när det kommer att ske! Ibland hinner man hämta kameran, men ibland inte! Vi hoppas på att kunna lägga ut bilder på. Diskussion om kaninungar i forumet för Kaninuppfödning, avel, parning, dräktighet- Har du ett genuint djurintresse? Vill du träffa likasinnade? Dela med dig av din kunskap och ta del av ny? Då är ankka.info sajten för dig! Här finns bilder, filmer, bloggar och artiklar!Kaninungar - Kaniner - Sida 1. HAr kaninungar som idag är 20 dagar, och de väger endast mellan gram, är det bra/dåligt? Korsningar, mellan en lejonhuvad (1,6kg) och en vädurskorsning (2,1kg). DEt var 9st från början men 4 har dött när de var under 1 veccka. Och vi försöker extra mata alla ungar några gånger per dag, men de går upp några.

Kaninungar - har

Sen är det dax att tvätta rent sig själv! Nu är våra kaninungar lite mer än 8 v och redo att lära känna sina nya ägare. Stående fågelhundar       Setter       Vorsteh     Grupp 8: Igår fick jag hem en 7,5 veckor gammal hane till mig men han verkar sakna sin mamma. Min kanin Gloria ska få ungar i helgen för första gången!

Kaninungar - har

Det är inte riskfritt att ta kull på sin hona. Marsvins Kalender 16 Månader En unge kommer stanna med mamman. Välj avhämtning i kundvagnen och hämta i vår avhämtningslåda. Vikt 2 veckor gammal: Vår lilla Pyret har börjat växa, idag 78 gram snart 3 veckor. kaninungar