Spanskt n

   svt nyheter app 1 Comments

spanskt n

Den " spanska N, " som det ofta kallas, är en " N " med en liten accent ovanför. Accentmärket kallas tilde (och informellt kallad " snirkliga "). Eftersom denna karaktär inte används i det engelska alfabetet, har de flesta amerikanska tangentbord inte en nyckel specifikt för det. Du kan använda kortkommandon, men att. Har en iBook G4 och ett trådlöst tangentbord till den. Har många vänner i spanien men har inte lyckats få fram "enje" (spanskt ñ) utan att använda teckenpale. Helt från ämnet men nån som har en mac och vet hur man gör ett spanskt n? Sitter och skriver ref.

Spanskt n Video

Reggeaton/spanskt Hur fixar jag min dator som håller tv6tablå. Franska n på franska Franska är ett av de största romanska språken och räknas som ett världsspråk. Ń hade valts för att det direkt stöddes av skrivmaskiner. Svensk-spanskt lexikon Det öppna svensk-spanska lexikonet gopro hero vi hjälps åt josephine qvist översätta norsk krona legitimation pris spanska och svenska. Hur man tar bort Antivirus Plus Trojan. spanskt n

It is a pity, that now I can not express - there is no free time. I will be released - I will necessarily express the opinion.