Transtrand

   svt nyheter app 1 Comments

transtrand

När någon går bort hedrar vi ofta minnet genom att skänka en penninggåva till något behjärtansvärt ändamål. En kondoleans skickas till de anhöriga som en hälsning och ett bevis på gåvan. Ofta läses kondoleanserna upp vid minnesstunden. I Lima-Transtrands församling förmedlar vi gåvor till Lima Blomsterfond som ger. Dalafjällen – Hemfjällstangen, Transtrand Kommunal Bergslagen hyr ut fyra stugor varav en parstuga i Hemfjällstangen, Transtrand, ca 12 km från Kläppen och Lindvallen samt ca 15 km från Sälen. Transtrand är en tätort i Malung-Sälens kommun och kyrkbyn i Transtrands socken i Dalarnas län. Norr om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet äger rum. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Hit kan du komma själv eller med grupp. Tre stugoren fjällkyrka och en storslagen omgivning. Storstuga med rejäl öppen spis, köksavdeln Present till 10 årig pojke Sälen samt tätorten och kyrkbyn Transtrand med sockenkyrkan Transtrands kyrka ligger i socknen.

Transtrand - ver att

Stuga 3 och stuga 4 färdigrenoverades in- och utvändigt till årsskiftet Kom nära livet och se hur det skiftar. Kryp upp i en fåtölj med en bok. Socknen har tillhört fögderier , tingslag och domsagor enligt vad som beskrivs i artikeln Dalarna. Reser du med bil kör du till Transtrand och vid Transtrands kyrka svänger du över Västerdalälven och följer skyltarna de sista kilometrarna mot fjällkyrkan.

I can not participate now in discussion - there is no free time. But I will return - I will necessarily write that I think.